Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Pool drinkt vijf keer te veel alcohol

Toegevoegd: 12-09-2010, 22.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 33-jarige automobilist uit Polen is zondagavond rond 19.00 uur aangehouden nadat hij dronken achter het stuur zat.


De politie kreeg een melding binnen van een automobilist die recht op zijn tegenliggers afreed in de Savornin Lohmanlaan in Vlissingen. Agenten troffen de man aan op de Zeilmarkt in Vlissingen. Hij weigerde medewerking aan de blaastest te verlenen, waarop de man werd aangehouden.

Eenmaal op het bureau werd alsnog een ademanalyse gedaan. Het bleek dat de man vijf keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tegen pool (12-9-2010 om 22:53)
Het zal wel weer niet zo zijn, gelijk het land uitzetten voordat hij er een dood rijd. maar ja, het zijn zo lekker goedkope werknemers. de maatschappij betaald de rekening wel. u of ik dus ! als u op de motorkap ligt ! maar ja, geld moet voor he...
Mark (12-9-2010 om 22:29)
Bij de tweede keer verplicht inname werkvergunning en uitwijzen richting vaderland... Helaas maar schijnbaar zijn Polen hardleers... En dan is er gelijk weer een plaatsje vrij voor een Nederlandse werkeloze! Oftewel 2 vliegen in één klap.
Cookie-instellingen beheren