Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man beledigt politieagent in Goes

Toegevoegd: 01-10-2010, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van donderdag op vrijdag is in het uitgaansgebied in Goes een 24-jarige man uit Arnemuiden aangehouden.

De man liep met een glas bacardi/cola over de openbare weg en werd door een politieagent hierop aangesproken. De agent vroeg hem om het glas af te geven.

Nadat de man dit gedaan had schold hij de agent meerdere keren uit. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fransiscus (2-10-2010 om 22:16)
Onfatsoen en hufterigheid mag bestraft worden. Niets mis mee. Meerdere keren iemand beledigen omdat je je glaasje moest afgeven getuigd van mindere intelligentie. Heeft niets te maken met bang te zijn 'groter werk' aan te pakken.
Ferdi fan site (2-10-2010 om 21:06)
Dat deze jongen dat doet is toch te gek voor woorden ,zou wat wezen dat iedereen zomaar met glazen uit het cafe naar buiten loopt wat doen ze met de lege glazen dan,ja om stoer te doen kapot gooien en dan ook nog het gezag uitschelden,zal wel weer iemand zijn die stoer wilt doen
Paula (2-10-2010 om 01:27)
Snap goed dat je geen grote mond mag hebben, maar gaat dit niet een te ver?Ze moeten eens wat meer aan de grotere problemen doen, pas was ik ergens en binnen een uur zeven auto's aan de kant en ja hoor bon kon het van zo zien,Bang iets op te lopen? pak eens het grotere werk en loop niet te zieken.