Weerbericht:
Zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kluis gestolen uit instelling Goes

Toegevoegd: 08-10-2010, 21.57 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Uit een cultuurinstelling aan de Beestenmarkt in Goes is vrijdagmiddag een kluis met daarin enkele honderden euro's gestolen.

De politie kwam direct na de melding ter plaatse en maakten een zoekslag in de omgeving. Een surveilancehond werd ingezet. Deze vond uiteindelijk de kluis met al het geld in de bosjes in de Brouwersgang.

De politie wil graag weten wie deze kluis heeft weggenomen. De dader zag er als volgt uit: het ging om een man van ongeveer twintig jaar. Hij had half lang bruin haar, een blanke huidskleur en een donkere jas.

De politie is op zoek naar getuigen. Neem contact op via algemene telefoonnummer 0900-8844 of ga langs bij een nabijgelegen politiebureau.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (9-10-2010 om 09:32)
De kluis met kijlboten vast schroeven dan kan ze de kluis niet weg nemen die van mij staat ook zo vast gemonteerd