Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (83) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 14.30 en 15.00 uur werd een 83-jarige vrouw op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in haar woonplaats van haar tas beroofd.


De vrouw reed op haar fiets een groepje van drie jongeren voorbij. Eén van hen trok aan de bagagedrager van de fiets, waardoor de vrouw bijna viel. Nadat zij verder was gereden en later in haar fietstas keek, bleek haar handtas daaruit gestolen te zijn.

In de tas zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld. De tas werd later in de tuin van een woning in de Oranjestraat teruggevonden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adriaan jan (16-10-2010 om 12:32)
Hallo Annie waar denk je zijn fietstassen voor.Had haar tas aan het stuur of zijdelings aan het lichaam gezeten bij het beroven van deze oude bejaarde vrouw dan was zij ten val gekomen met letsel mogelijk zwaar letsel . Wat de jongeren betreft kan je je opwinden en moord en brand schreeuwen maar volwassenen bepalen de opvoeding van onze kinderen dus pak de ouders aan van deze criminele jeugd. Het was wel schooltijd maar ja de drager van het gezag staat liever te laseren dan controle op scholen.
Pascal (16-10-2010 om 12:31)
:" dan vraag je erom" ..?Annie? Ze moeten overal vanaf blijven.
F. (16-10-2010 om 12:25)
Goed zo annie, prima reactie,daar schiet de wereld wat mee op.Eens kijken wanneer jij 83 bent en je tas wordt op zo'n manier gejat jij ook zo reageert...? @Bas: idd t wordt tijd dat justitie weer eens gaat doen waar ze voor betaald wordt ipv verlengstuk van de belastingdienst spelen... grt,f
Paul (16-10-2010 om 11:48)
@ Annie pardon!!!!
Elly (16-10-2010 om 11:47)
Wat een lef zeg!!!!! dit is gewoon misselijk makend. Heel veel sterkte voor de vrouw in kwestie. Het maakte niet uit waat je je tas doet, ze moeten er AF BLIJVEN!!!
Carla (16-10-2010 om 11:44)
Het maakt niet uit waar je tas in stopt of rond je hals hangt, wat van jou is moeten ze gewoon afblijven!!!
Cookie-instellingen beheren