Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Flinke wietkwekerij Vlissingen

Toegevoegd: 19-10-2010, 13.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandag is in een pand aan de Walstraat in Vlissingen een professionele wietkwekerij ontmanteld.

Op een zolder trof men drie kweekruimtes aan met in totaal 478 planten aan. Tevens stonden er twee vuilniszakken met gedroogde toppen. De bewoner, een 47-jarige man, is aangehouden.


Bij de ontruiming c.q. vernietiging van de goederen van de kwekerij kwam een doos met (afval)materiaal op de rand van de vuilniswagen terecht met als gevolg dat er diverse briefjes van 20 euro, die in de doos verstopt zaten, op straat en in de vuilniswagen terechtkwamen.

Het geld is door de politie in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (19-10-2010 om 14:23)
In eerste instantie werd die doos met bankbiljetten door de politie van boven naar beneden in de vuilniswagen gegooid. Pas toen de harde wind de briefjes door de Walstraat verspreide, ontstond er grote paniek. Iedereen die toevallig in de buurt stond, begon spontaan briefje van twintig te rapen.
Wizz (19-10-2010 om 14:04)
Zometeen allemaal weer cliche reacties..Zoals opgeruimd staat netjes.En bla bla bla...Jammer dat ie gepakt is. Want zo gaan de prijzen weer omhoog. Kwaliteit naar beneden. En dus wordt het nog aantrekkelijker om te kweken.Als je tegen wiet bent, kan. Drugsbestreiding maakt meer kapot dan je lief is
Cookie-instellingen beheren