Inbraken Terneuzen en Vlissingen

Toegevoegd: 19-10-2010, 21.17 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Terneuzen en Vlissingen zijn dinsdag inbraken gepleegd. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een winkel op de Markt in Terneuzen. Er werd een deur vernield en binnen werden gokkasten opengebroken. Hieruit en uit enkele geldlades werd een paar honderd euro gestolen.

Dinsdag tussen 10.00 en 12.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. De toegang tot de woning werd geforceerd door het vernielen van een ruit en een deur. Alle ruimtes werden doorzocht en uit de woning werd een groot aantal sieraden weggenomen.

De politie zoekt getuigen van de woninginbraak. Mensen die hiervan iets gezien hebben worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750