Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gestolen fietsen terug gevonden

Toegevoegd: 29-10-2010, 11.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De laatste paar maanden werden veel fietsen gestolen in de binnenstad van Middelburg. Naar aanleiding hiervan is de politie begonnen met een onderzoek.

Dit resulteerde in het terugvinden van 45 fietsen in Middelburg. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Van 10 fietsen heeft de politie de rechtmatige eigenaren kunnen achterhalen omdat deze aangifte hadden gedaan van vermissing/diefstal van hun rijwiel. Van de resterende 35 fietsen was geen aangifte gedaan.

Deze fietsen staan op het politiebureau te wachten op hun eigenaar. Daarom organiseert de politie in Middelburg een kijkochtend op het politiebureau Achter de Houttuinen. U bent van harte welkom op zaterdag 6 november a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur. Vergeet u niet een bewijs, zoals een aankoopnota of fietssleutel, mee te nemen van uw vermiste fiets.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (31-10-2010 om 07:50)
De mensen moeten eens gaan begrijpen dat ook een 2e slot en daarmee je fiets aan de vaste wereld hier nu nodig is. Als dan de politie ook nog een beetje mee kan werken, maar dat schiet er meestal bij in, komt er wat meer terug bij de rechtmatige eigenaren. Niet direct een kijkdag en naar een opkoper
Fietser (30-10-2010 om 11:13)
Daarom is een 2e slot en het aangeven bij de politie zo belangrijk!!!
Anja (29-10-2010 om 15:51)
Wij hadden ook aangifte gedaan van een vermiste fiets maar hebben zelf gezocht( na een tip van iemand) en......... gevonden op het asielzoekerscenrum Daar stikte het van de gestolen fietsen Wie weet heeft de politie eindelijk naar ons geluisterd en daar eens opruiming gehouden