Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

'Alleen snelverkeer op Vlissingseweg'

Toegevoegd: 10-11-2010, 00.23 uur
Door: Maximaal
MIDDELBURG - De provincie onderzoekt de mogelijkheden om langzaam verkeer van de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen te weren.
 
Dit naar aanleiding van de twee dodelijke ongevallen die onlangs plaatsvonden op deze weg. Eind september overleed de bestuurder van een paardenkoets na een aanrijding.


Maandagavond kwam bij een botsing een bestuurder van een brommobiel om.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VlotRijder (10-11-2010 om 08:07)
En ook hier geldt: "Beter laat dan nooit".
Tommie (10-11-2010 om 07:51)
De betreffende ongelukken hebben wellicht te maken met de snelheid van de voertuigen maar de fatale afloop van beide heeft alles te maken met de kwetsbaarheid van de voertuigen van de slachtoffers. Deze voertuigen zouden dan ook beter herkenbaar moeten zijn voor andere weggebruikers.
Jacq (10-11-2010 om 06:48)
En kijk dan ook weer eens naar de wegen in Zeeuws-Vlaanderen, zijn daar nog niet genoeg doden gevallen op het langzame verkeer van de weg af te plukken?
Student (10-11-2010 om 02:37)
Paardenkoetsen, brommobielen en scooters moeten verboden worden op de hoofdweg. Er is naast de hoofdweg ook nog een weg voor fietsers. Ik vind dat bovengenoemde maar daar moeten rijden. Dan voorkom je zulke ongelukken.
Yvonne (10-11-2010 om 02:24)
Eindelijk drinkt het door, wel zeer erg dat dat eerst 2 mensen levens moet kosten en een paard. Ik hoop dat de beslissing snel valt, is niet zo veel voor te onder zoeken, even een bord plaatsen verboden voor langzaam verkeer en de paralelweg nemen van middelburg naar vlissingen en andersom.
Division (10-11-2010 om 01:33)
Mogelijkheden onderzoeken? Jammer dat er 2 doden moeten vallen voordat er eindelijk een onderzoek wordt gestart. Langzaam verkeer gewoon van de Nieuwe Vlissingseweg houden voordat er nog meer moeten verongelukken.
Cookie-instellingen beheren