Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Dronken en zonder rijbewijs betrapt

Toegevoegd: 11-11-2010, 11.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In zijn woonplaats is donderdag een 21-jarige Middelburger betrapt tijdens het autorijden terwijl hij nog geen rijbewijs had.

Tijdens surveillance zagen agenten omstreeks 01.30 uur op de Herculesweg een auto rijden die hun aandacht trok. Ze reden er achteraan en zagen dat de auto half op de weg stopte en de motor van de auto diverse malen werd gestart.


De bestuurder, de 21-jarige Middelburger, bleek nog geen rijbewijs te hebben. Moest toevallig vandaag op voor zijn theorie-examen voor het behalen van zijn rijbewijs. Ook had hij alcohol gedronken. Verklaarde te rijden in de auto van zijn vriend die naast hem zat maar ook die had alcohol gedronken.

Achterin zaten nog twee passagiers maar die hadden ook geen rijbewijs. Daarom werd de auto veilig aan de kant gezet waarna ze besloten maar te gaan lopen. Tegen de Middelburger is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (11-11-2010 om 19:55)
Zo een zou je kind maar aanrijden
Remi (11-11-2010 om 12:06)
Inclusief melding aan het CBR neem ik aan dat hij nog een aantal jaar mag wachten met zijn rijbewijs.....
Cookie-instellingen beheren