Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij in woning Goes

Toegevoegd: 11-11-2010, 15.46 uur - Update: 11-11-2010, 23.35 uur
De ontruiming van de wietkwekerij door de gemeente Goes
De ontruiming van de wietkwekerij door de gemeente Goes
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een inval in een woning aan de van Hogendorplaan in Goes heeft de politie donderdagmiddag een professionele hennepkwekerij ontdekt.

Op de zolder van de hoekwoning was een kwekerij ingericht met 149 oogstrijpe hennepplanten. In de woning werden een 30-jarige vrouw uit Goes en een 22-jarige man uit Middelburg aangehouden welke zijn overgebracht naar het politiebureau.
 
De apparatuur en de planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De energiemaatschappij zal dan ook aangifte van diefstal tegen de verdachten doen.


De gemeente heeft de kwekerij geruimd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees Tramper (12-11-2010 om 17:45)
Weer een wietplantage opgerold. Bravo. Ik vind persoonlijk dat ze wiet, drugs en tabak allemaal streng moeten verbieden en teelt en verkoop streng moeten aanpakken alsmede het gebruik. Al deze stoffen maken meer kapot dan je lief is zeker ook bij mensen in je naaste omgeving geeft enorme overlast
Stef (12-11-2010 om 00:51)
Logisch dat mensen zelf gaan kweken!! Moeten ze het maar niet verbieden tog simpel.. Egt zonde van dat goddelijke spul....
Iemand (11-11-2010 om 22:33)
Het is ook net het slechtste blok van de Hogendorplaan,En zolang wonen ze er nog niet. Weg met dat soort lui,maken zo´n hele straat ten schande.
Tja (11-11-2010 om 17:11)
Wanneer komen ze nou is met iets van 'staatswiet' Zijn we van het gezeik af.Of als we wat meer van het loon over houden. Het is te gek voor woorden dat ze wereldwijd ons beleid afkijken, en wij brken het onze dan weer af. Maak het legaal want the war on drugs heeft meer slachtoffers, dan dope zelf!