Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval Souburg

Toegevoegd: 15-11-2010, 00.47 uur - Update: 15-11-2010, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ernstig verkeersongeluk op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg zijn zondagavond meerdere personen gewond geraakt.


Rond 22.40 uur verloor een bestuurder van een personenauto de macht over het stuur en botste frontaal tegen een boom. De inzittenden kwamen bekneld te zitten in hun voertuig. De brandweer, welke met groot materieel was uitgerukt, heeft het dak van de auto geknipt om de slachtoffers te bevrijden.

Omdat de verwondingen van de slachtoffers ernstig leken werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Alle gewonden zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De 30-jarige bestuurder uit Vlissingen is naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd en de 29-jarige bijrijder uit Oost- Souburg is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

Direct na het ongeval is de politie een onderzoek gestart naar de toedracht van het eenzijdige ongeval. Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak is van het ongeval. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Uit een bloedafname zal blijken of er alcohol in het spel is.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburgse (15-11-2010 om 07:54)
Als ik die auto zo eens bekijk, hoef ik geen onderzoek naar de oorzaak van dit ongeluk te doen hoor!
Nanda (15-11-2010 om 05:59)
Tja, er word ook als gekken door de straat gereden,en zo,n boom geeft niet mee.
Erik (15-11-2010 om 05:43)
Eigen schuld moet je maar niet zo scheuren door het dorp net daarvoor reed hij door de zeewijksingel veel en veel te hard houd je aan de snelheid en dan heb je minder kans op dit leer hier van
Conny den Heijer (15-11-2010 om 00:51)
Wat een klap moet at geweest zijn... alle lof voor de hulpdiensten, kanjers zijn jullie, stuk voor stuk!
Cookie-instellingen beheren