Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt door tuinen Westkapelle

Toegevoegd: 17-11-2010, 14.27 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - In de De Casembroodstraat in Westkapelle is dinsdagavond een 79-jarige automobilist uit de gemeente Veere door twee tuinen gereden.

De man, die op de Prelaatweg in de richting van Westkapelle reed, verklaarde dat hij werd verblind door de lichten van een auto die uit de Camesbrootstraat kwam. Hierdoor miste hij de t-kruising, reed rechtdoor de eerste tuin in en vervolgens door de tweede tuin, waar hij tot stilstand kwam tegen een auto en een tuinhekje.


Voor zover bekend bleef de man ongedeerd. Er werd schade aangericht in beide tuinen. Ook de auto raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (17-11-2010 om 20:00)
@K wordt de taxi vergoed door taxicom? Volgens mij loopt dit via gemeenten, tenzij het ziekenhuisbezoeken zijn. Maar dit is niet belangrijk. Volgens mij is het niet aan ons te oordelen of iemand nog KAN rijden, wat als jou rijbewijs afgenomen wordt op je 65e? Gelukkig geen gewonden!!!
Souburgse (17-11-2010 om 19:49)
Wacht maar tot je zelf 79 bent K. Niet iedere bejaarde is een slechte autorijder, net zoals niet iedere jongere dat is!
DD (17-11-2010 om 19:42)
@Natas: 96% van de auto's heeft halogeen koplampen. Wat verboden zou moeten worden zijn de doe het zelf ombouwsetjes voor Xenon verlichting.
Natas (17-11-2010 om 17:35)
Ach die halogeen lampen moeten eens verbodene worden
K (17-11-2010 om 16:48)
Hoe ouder hoe gekker, gelukkig geen gewonden, maar is het wel verstandig om mensen op die leeftijd nog zelfstandig auto te laten rijden we hebben hier toch taxicom? die halen ouderen thuis op en brengen ze naar waar ze heen willen en trug naar huis en word nog deels vergoed door de zorg verzekering
Cookie-instellingen beheren