Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 294 km

Verlichtingscampagne weer van start

Toegevoegd: 22-11-2010, 09.37 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (22-11-2010 om 19:24)
Ik vind het niet erg als ze een bekeuring krijgen als ik in de auto zit en het is donker, je ziet ze Niet. het zijn kinderen ja laat die ouders dan is naar die lichten op die fietsen kijken. het is tog hun kind die onveilig over straat gaat zonder verlichting. er zijn al genoeg ongelukken op de weg!
Fdees (22-11-2010 om 17:49)
Ik ben een scholier en fiets altijd naar Oostburg. 1 ding valt me altijd op ze zetten heel vaak kinderen aan de kant met hun fiets & ik zeg niet dat de slecht is en ze kunnen beter meteen bekeuren. ik ben zelf trouwens nog nooit aangehouden. (m'n achterlicht werkt niet altijd) Maar nu ga ik als scholier ook eens commentaar geven ,op de volgens de reactie van de zo Heilige automobilist. Ik kom er gemiddeld 5 auto's tegen zonder goed werken verlichting van de auto. IK ZEG METEEN BEKEUREN. MONEY!!!
John (22-11-2010 om 17:27)
@Fietser Je hebt helemaal gelijk , Goede verlichting en lichte kleding dragen. Donkere en Zwarte kleding is levensgevaarlijk.!!!
Yesenaer (22-11-2010 om 15:44)
Goed zo! Er kan niet genoeg op gecontroleerd worden! Als je ze aan rijd, ben je altijd schuldig. En, geef ze maar gelijk een bekeuring, daar leren ze het meest van! En regelmatig blijven controleren, dan wil je wel dat je verlichting goed is!
John (22-11-2010 om 15:35)
Wat is dit nu weer? Waarschuwen?! Gewoon een prent! Of krijg ik, als ik in het sombere winterse weer als automobilist, een fietser zonder licht pardoes omver rij, ook een waarschuwing? Waarschijnlijk niet..... Die gevolgen mag je dan zelf dragen! Nederland wordt wakker! Pak eindelijk eens door.
Fietspiet (22-11-2010 om 13:57)
Ben het eens met robert....ik kan uit ervaring spreken dat de verlichting op de huidige fietsen niet altijd kwalitatief goed is,zijn gevoelig voor storing de lampen verbruiken veel batterijen,tja is zijn ze dan net leeg heb je vette pech
Cookie-instellingen beheren