Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 54 km

Verlichtingscampagne weer van start

Toegevoegd: 22-11-2010, 09.37 uur
Foto 3 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (22-11-2010 om 13:20)
Wat is dit nu weer waarschuwen , je begaat een strafbaar feit dus gewoon bekeuren mijn zoon reed laatst zonder werkend achterlicht heeft ook geen waarschuwing gehad maar een prent soms snap ik het niet meer
Harry Kolderhoven (22-11-2010 om 12:11)
Kassa!!!!! I.p.v. die kinderen een waarschuwing te geven gaan we gelijk bekeuren. Verlichting is heel belangrijk, echter blijven het wel kinderen, ook voor de politie. Over normen en waarden gesproken! Waarschuwing lijkt me wel degelijk op zijn plaats maar om nu direct te bekeuren is kolder.
Fietser (22-11-2010 om 12:07)
Voorlichting genoeg, niet alleen jongeren, maar ook ouderen lappen de regels aan hun laars. Als die zaak kleding verkoopt die modern en ook licht!!! is. Draag zelf in de wintermaanden een leuke gele jas en iedereen herkent me zelfs na 10 uur 's avonds en ik hen niet omdat ze te donker zijn gekleed!?
Robert (22-11-2010 om 09:52)
Als je blijft waarschuwen wordt het nooit beter!!! Afgelopen jaren is er teveel gewaarschuwd en te weinig opgetreden. Gewoon een prent, dan rijden ze de volgende keer wel met licht, ik kom ze dagelijks weer tegen tientallen zonder licht. Ook met mist en regen en donkerte,levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren