Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (14) met wapen aangehouden

Toegevoegd: 28-11-2010, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Zaterdagmiddag is in een woning in Grijpskerke een 14-jarige jongen aangehouden op verdenking van bedreiging van twee plaatsgenoten.
 
De verdachte bedreigde twee jeugdige plaatsgenoten met een wapen. Om wat voor wapen het gaat maakt de politie niet bekend.


De verdachte is na verhoor heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (29-11-2010 om 12:16)
Wat een ouwe wijven kletspraat! Lezen is ook een kunst... Het gaat om een VERDENKING van een bedreiging, waarbij een wapen (dit kan ook een stok zijn, vrij verkrijgbaar aan elke boom) gebruikt is. Of iedereen zijn garages en keukenlades stevig gesloten wil houden, deze liggen immers vol met wapens.
VdVonck (28-11-2010 om 23:31)
In het artikel staat duidelijk dat het niet zeker is om wat voor wapen het gaat. '14 Jaar en dan met een vuurwapen' is slechts een aanname! Als dit het geval was dan zou hij er niet zo makkelijk vanaf gekomen zijn! Voor het bedreigen hadden ze hem best even vast kunnen houden vind ik!
Piepatria (28-11-2010 om 22:52)
Wat een rot opmerkingen worden hier geplaatst ,die ouders kunnen wel de meest brave mensen zijn.niemand weet toch wat je zoon of dochter uitspookt,als ouder wordt je hier echt helemaal gek van slapeloze nachten ,heb zelf ervaring heelaas,veroordelen is heel dom mensen,dus nadenken met reacties.
Condor (28-11-2010 om 21:43)
Johanna, waar haal jij vandaan dat het om een VUURwapen gaat? Beetje voorbarige reactie lijkt mij. Maar Piet ik kan je wel vinden in 2 januari, lijkt mij een mooie periode voor dit soort zaken.
Inwoner grieps (28-11-2010 om 21:22)
TM: deze jongen heeft gelukkig goede ouders. Daar ligt het niet altijd aan. Het was een samenloop van omstandigheden. Beide partijen hebben hier een les uit geleerd.
MR anonimous (28-11-2010 om 20:38)
@Johanna waar in bovenstaand bericht staat dat het om een vuurwapen gaat?? nee iderdaad dat staat er niet er staat ''met een wapen'' en voor de duidelijkheid een schroevendraaier kan ook een wapen zijn. en die heefd vast ook jou zoontje wel eens in zijn handen!
Cookie-instellingen beheren