Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (14) met wapen aangehouden

Toegevoegd: 28-11-2010, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Zaterdagmiddag is in een woning in Grijpskerke een 14-jarige jongen aangehouden op verdenking van bedreiging van twee plaatsgenoten.
 
De verdachte bedreigde twee jeugdige plaatsgenoten met een wapen. Om wat voor wapen het gaat maakt de politie niet bekend.


De verdachte is na verhoor heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (28-11-2010 om 16:27)
14 jaar en dan met een vuurwapen in wat voor tijd leven we eigenlijk en wat zijn dat voor ouders.ik kan me niet indenken dat mijn zoon van 14 een wapen thuis heeft .en na verhoor weer naar huis ongelooflijk .het zal vroeg of laat wel zo zijnals het kalf is verdronken dempt men de put .belachelijk
TM (28-11-2010 om 16:11)
Heeft deze crimineel in de dop ouders? Neemt u verantwoordelijjkheid en doe er wat aan!!!!!!!
Leeuw (28-11-2010 om 16:08)
Helaas wonen wij in een land waar daders beschermd worden. Ze moeten daders met foto en naam in de media laten zien zodat iedereen kan zien waartoe zulke figuren in staat zijn.Maar helaas............. Hij loopt weeral vrij rond. Wie bekommert zich over de slachtoffers en hun familie????
Piet (28-11-2010 om 14:57)
'' verdachte is na verhoor heengezonden'' . Dat zal hem leren!! Waarom niet vastzetten tot 2 januari?? Dat maakt iets meer indruk dan een paar vragen beantwoorden en weer weg mogen. Helaas gaat het met de meeste criminelen zo en daarom wordt het er niet beter op in Nederland..helaas...
Cookie-instellingen beheren