Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val op straat

Toegevoegd: 14-12-2010, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - In Serooskerke (W) is vanochtend iemand ernstig gewond geraakt bij een valpartij. Het slachtoffer is enige tijd gereanimeerd.


Volgens de politie kwam de fietser rond 09.40 uur ten val op de Dominee van Wouwestraat. Twee ambulances, een huisarts en de politie kwam ter plekke. De gewonde is gereanimeerd en vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie kan nog geen duidelijkheid verschaffen over de toedracht van de valpartij. Ook is er geen informatie over de huidige toestand van het slachtoffer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (14-12-2010 om 22:36)
Wat kunnen sommige mensen toch vreemde opmerkingen plaatsen Het kan voorkomen dat iemand onwel word heb het zelf ondervonden.Iedereen kan dit overkomen of je nu jong of ouder bent. Gaat nu wel redelijk goed maar raakt mij nooit meer los. Angst blijf je houden
A (14-12-2010 om 20:44)
Bij een val van de fiets krijg je niet zomaar een hartstilstand Mirjam. Waarschijnljker is dat deze persoon helaas op de fiets onwel werd en een harstilstand waardoor hij ten val kwam. In ieder geval hopen we met zijn allen dat deze persoon het nog kan navertellen
Moor (14-12-2010 om 19:18)
Allereerst meneer of mevrouw en familie veel sterkte de schuld van blikjes enz ligt bij de bwoners en niet bij gemeente maar misschien heeft het slachtoffer wel een hartinfarct gekregen of is onwel geworden en daarom zo vreselijk gevallen dus mensen oordeel niet te snel over iemand anders
Erwin (14-12-2010 om 19:07)
@ Mirjam Weet wel dat jij ook meebetaald aan die ton he . gooien ze gewoon de belastingen weer wat omhoog en evt heffingen. Nee daar knap je van op zeg,denk na voordat je onzin uitkraamt. staat nergens dat het door de gladheid kwam of door niet strooien. sterkte voor de gewonden.
J (14-12-2010 om 18:03)
Gemeente kun je niet aanklagen maar buurtbewoners die hun stoep niet schoonhouden met sneeuw kunnen wel verantwoordelijk gehouden worden voor geleden schade (bij mijn weten) heel erg veel sterkte en hopelijk bent u er snel weer bovenop
Jan P (14-12-2010 om 17:36)
En wie denk je dan dat dat betaald? De gemeente ja, en wie betaald de gemeentelijke belasting? Het is winter buiten je kan onmogelijk alles voor zijn. Veel sterkte voor het slachtoffer en de naasten..
Cookie-instellingen beheren