Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Vijf jongens plegen vernielingen

Toegevoegd: 18-12-2010, 15.01 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Vijf jongens in de leeftijd van 13- tot 18 jaar en afkomstig uit Sluiskil zijn vrijdagavond in hun woonplaats aangehouden wegens vernieling.

De jongens worden ervan verdacht rond 22.50 uur vernielingen te hebben gepleegd bij het pand van de Rabobank en ook sloopten ze een kerstboom.


De vijf zijn meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (19-12-2010 om 17:27)
Eindelijk hebben ze deze ettertjes, ze hebben ook een grote bek tegen klanten vd bank en winkel, ik dacht er al over om de volgende keer er een aan te pakken, gelukkig is de politie mij nu voor, laat ze maar opdraaien voor de kosten, dan komen de ouders er ook achter wat hun kids uitspoken
Manuela (19-12-2010 om 11:25)
Laat ze de kosten van de afgelopen jaren aan plattegronden, prullenbakken, deurklinken, kapotte ruiten, bekladde scholen nu maar eens op die ouders verhalen. Ze moesten zich schamen voor hulder kinders, en diep, heel diep!! Dit heeft niets met kattenkwaad te maken, maar met fatsoen!!!
Manuela (19-12-2010 om 11:25)
Eindelijk! Wat doet trouwens een 13 jarige om 23 uur 's avonds op straat? Dit is al jaren aan de gang. En als je er iets van zegt, worden je ruiten ingedonderd of je auto bekrast. Melding bij politie, meerdere malen, meerdere jaren achter elkaar... bleek geen zin te hebben, tot nu..
Greta (19-12-2010 om 11:08)
@L dus omdat jij jezelf niet fatsoenlijk kan vermaken, ga je maar andermans spullen lopen slopen? Verzin zelf eens wat leuks om te doen, moet een ander dan jou gaan entertainen? Ook in dat jeugdhonk zal je jezelf moeten vermaken hoor.
Remy (19-12-2010 om 10:02)
Zeer kort,gewoon een goed pak op hen donder geven.
CRB (19-12-2010 om 00:31)
Gelul altijd....jeugdhonk. Ik ging vroeger altijd gezellig uit. En daarna naar huis, en toen ik nog niet mocht stappen hingen we rond op straat met vrienden, maar molden niets hoor. Of we maakten het thuis met een groepje gezellig. Of nog erger,we maakten ons huiswerk in de avonduren!
Cookie-instellingen beheren