Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf jongens plegen vernielingen

Toegevoegd: 18-12-2010, 15.01 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Vijf jongens in de leeftijd van 13- tot 18 jaar en afkomstig uit Sluiskil zijn vrijdagavond in hun woonplaats aangehouden wegens vernieling.

De jongens worden ervan verdacht rond 22.50 uur vernielingen te hebben gepleegd bij het pand van de Rabobank en ook sloopten ze een kerstboom.


De vijf zijn meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (20-12-2010 om 09:21)
Moest laatst in Sluiskil zijn en parkeerde mijn auto en zag die groep jongeren op het plein hangen, geen best weer. Een uur of wat later goot het water, dan denk ik wat doe je nu bij dat kantoor rondhangen, terwijl je lekker thuis kunt zitten, droog en warm en dat was op een doordeweekse dag. nu dit
Beun de beunhaas (19-12-2010 om 22:12)
Wat zitten jullie nou heletijd te zeiken over de jeugd wat hebben jullie vroeger dan allemaal niet gedaan
Onbekend. (19-12-2010 om 21:44)
@ K ; Dan moet je dat doen he? @ Ricky ; Waarom zouden er geen meer durven pinnen? Overdrijven is ook een vak ;)
Zooi (19-12-2010 om 21:35)
Veel heeft het niet geholpen. Vanavond stonden ze er weer allemaal rotzooi te trappen. Ouders hou deze jongeren binnen. Vind het ook niet normaal dat ze de ene dag worden opgepakt en de dag daarna gewoon weer naar buiten mogen van papa en mama? Normaal wordt je op zn minst gestraft????
Ricky (19-12-2010 om 20:12)
Vasthouden tot na de feestdagen die figuren en daarna de vuurwerkrotzooi die is blijven liggen is in Sluiskil op laten ruimen. Het wordt tijd dat er aan dat groepje jeugd op het dorpsplein eens wat gedaan wordt. sommige mensen durven /s avonds niet eens te gaan pinnen door die snotneuzen
Arie (19-12-2010 om 17:35)
Vernielzucht heeft niks met een gebrek aan een honk te maken maar met een gebrek aan fantasie, creativiteit, inzicht en intellect. Opvoeden dus dat soort lui.
Cookie-instellingen beheren