Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaar vuurwerk in schuur Rilland

Toegevoegd: 22-12-2010, 18.03 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In de schuur van een woning in de Vlietbergstraat in Rilland werd dinsdagavond een doos illegaal, in België gekocht, 'zwaar' vuurwerk aangetroffen.

Naar aanleiding van melding dat er op dat adres vuurwerk aanwezig zou zijn, ging de politie daar een kijkje nemen. Het vuurwerk, wat in de schuur werd gevonden, bleek van een van de bewoners, een 18-jarige man te zijn.


De 18-jarige heeft een verklaring afgelegd en deed afstand van het vuurwerk. Het regionaal milieuteam is nog met de afwikkeling van de zaak bezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (23-12-2010 om 11:41)
Het blijft gewoon aan de gebruiker liggen. Als ze hier in nederland nou zwaar vuurwerk legaal maken is het minder "spannend" om het af te steken, meer controlle op de tijd dat het gekocht mag worden en word het misschien nog veiliger ook. zelfs met sterretje kan je een enorme bom maken dus.....
Jesper (23-12-2010 om 09:19)
Ik weet zeker dat de gende die hier negatief lopen te doen over het vuurwerk wel met o's en aa's staan te kijken als er zo'n blok de lucht in gaat
Ron@ld (23-12-2010 om 07:45)
@ D-jrz/Condor & Karel, lees eens verder op de site. Er staan ook berichten over aanhoudingen van vernielingen en diefstallen. Hetgeen waar jullie over zeiken! Illegaal en zwaar vuurwerk is wel degelijk gevaarlijk, het is onstabiel en de gebruikers zijn dat vaak ook! De beste stuurlui staan aan wal
D-jrz (22-12-2010 om 21:22)
Ik sluit me voledig bij karel aan,laat die gasten lekker dr spul houden.. pak beter die vandalen aan
Condor (22-12-2010 om 20:43)
Ik ben het deels wel met Karel eens, laat ze die petjes en mutsjes maar eens aanpakken, zijn we misschien ook van die tasjesdieven af.
Karel (22-12-2010 om 20:37)
Cees dat intereseerd me niks. Vuurwerk is niet gevaarlijk ligt aan de gebruiker zelf hoe hij zij er mee omgaat. Ook met legaal vuurwerk word rottigheid uitgehaald.
Cookie-instellingen beheren