Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt boete voor vervoeren consumentenvuurwerk

Toegevoegd: 30-03-2024, 10.01 uur
Man krijgt boete voor vervoeren consumentenvuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Een 31-jarige man uit Goes is vrijdagavond bekeurd voor het vervoeren van een doos vuurwerk. Ook is er een zakje met wit poeder in beslag genomen.

Agenten in burger zagen vrijdagavond op het Noordeinde dat een man uit Goes met zijn voet een box over het voetpad schoof. Er zat vuurwerk categorie F2 in. Dat leverde hem een boete op. Het is onduidelijk waarom hij met vuurwerk op straat liep.

Agenten fouilleerden de verdachte en vonden in zijn jaszak een zakje met wit pulver. Het poeder wordt in het laboratorium onderzocht. Wanneer na het testen blijkt dat het om harddrugs gaat, zal de verdachte aan het bureau ontboden worden voor het afleggen van een verklaring, zo laat de politie weten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belast (1-4-2024 om 03:40)
Agenten hadden niks te doen zeker? Ze wilden nog een boete scoren voor einde diensttijd.
Emergo (31-3-2024 om 13:45)
Aan het verhuizen ? Lachen, gieren,brullen.
Jimmy Hendriks (31-3-2024 om 08:48)
Zou tegen de boete bezwaar maken. Wie zegt dat het verboden is een kleine hoeveelheid te vervoeren? Tot 25kg mag je in huis hebben opgeslagen. Kan best zijn dat de beste man aan het verhuizen was.
Cookie-instellingen beheren