Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond zakt door ijs Zaamslag

Toegevoegd: 27-12-2010, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Nabij de Terneuzensestraat (N290) in Zaamslag is een hond door het ijs gezakt.

Volgens de politie is het onfortuinlijke dier rond 14.15 uur te water graakt en ligt het zo'n 10 meter uit de kant. Het brandweerkorps van Terneuzen heeft onder meer duikers op pad gestuurd om het dier te redden.


Voor zover bekend is het baasje niet te water geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dingbats (27-12-2010 om 21:09)
@Zeeuw. Ik denk dat weinig mensen problemen hebben met het aandeel 'hulpverlening' in de gemeentelijke lasten. Iedereen kent wel iemand die ooit een beroep heeft moeten doen op de hulpdiensten. Een oplossing lijkt mij om elke melding door jouw te laten beoordelen. Je hebt volgens mij veel inzicht in de geldende procedures en prioriteiten (Ha Ha Ha)!!!!
Cor van Leeuwen (27-12-2010 om 20:32)
Als ik zie wat er aan hondenbelasting geïnd word mag dit best van het gemeenschapsgeld betaald worden, blij dat het voor de hond goed is afgelopen.
Terneuzenaar (27-12-2010 om 20:12)
Laat ze de rekening maar sturen..ik zou hem zo betalen.. Gelukkig is het met een sisser afgelopen!!
Tom (27-12-2010 om 19:23)
De brandweer is overigens niet ingezet omdat de hond weeral terug op het droge was..
Thera (27-12-2010 om 18:57)
Zeeuw, geen zorgen hoor. Als jij hulp nodig hebt zullen we de hulpdiensten eerst naar je banksaldo laten vragen voordat men hulp verleent. Ik begrijp uit een reactie dat de hond later toch zelf op eigen kracht op het droge kon komen, wat een opluchting voor het baasje! Sterkte met de schrik.
Johny (27-12-2010 om 18:53)
Het is toch typisch dat dierenvrienden altijd reageren op mensen die kritische vragen stellen wanneer het om de kosten van een dergelijke operatie gaat en wie dat dan betalen moet. Helder de vervuiler betaald .. plus een boete voor het los laten lopen van een dier waar dat niet mag.
Cookie-instellingen beheren