Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 21-01-2011, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Een 26-jarige vrouw uit Brugge is donderdagavond zwaar gewond geraakt nadat ze was geschept door een personenauto.


Ze fietste omstreeks 18.45 uur samen met een andere fietser over de parallelweg langs de Rijksweg tussen Schoondijke en Breskens. Een 40-jarige automobilist uit de gemeente Sluis kwam hen tegemoet gereden.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen de fietsster en de auto frontaal met elkaar in botsing. De vrouw raakte daarbij zwaar gewond aan haar gezicht en been. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. De automobilist bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij later weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (21-1-2011 om 16:51)
Na moord met voorbedachte rade direct na verhoor in vrijheid stellen ? Als iemand zwaar gewond is geraakt door een dronkaard moet deze figuur direct in hechtenis worden genomen zijn moordwapen c.q. auto worden vernietigd evenals zijn rijbewijs. Hoop dat het slachtoffer er weer bovenop komt.
Ludwig (21-1-2011 om 14:15)
Een volle pagina in de krant met foto van de automobilist rijbewijs innemen en nooit meer terug geven en heel zijn leven laten boeten voor wat hij gedaan heeft
Peter (21-1-2011 om 13:31)
Vrijgelaten na het proces verbaal?? Die vrouw is zwaargewond. In de gevangenis laten en dat minimaal net zo lang, als dat die vrouw nodig heeft om weer te genezen en te revalideren. Wanneer komt nu eindelijk de tijd eens dat mensen alleen nog zonder alcohol op mogen rijden?
R. v. D. (21-1-2011 om 13:22)
Diep Triest. Gevolgen van een hersenloze actie zijn als zo vaak voor het slachtoffer en haar naasten. Bestuurder/dader...veel sterkte met jezelf!
S (21-1-2011 om 12:58)
Hier kan ik me nou zo kwaad om maken! Dit krijg je dus als je met alcohol achter het stuur stapt! Ik zal dus ook niet twijfelen om het alarm nummer te bellen wanneer ik weet dat iemand dronken achter het stuur stapt, en dat zouden meer mensen moeten doen!
Els (21-1-2011 om 12:53)
Voorgoed een rijverbod voor deze chauffeur.
Cookie-instellingen beheren