Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 21-01-2011, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Een 26-jarige vrouw uit Brugge is donderdagavond zwaar gewond geraakt nadat ze was geschept door een personenauto.


Ze fietste omstreeks 18.45 uur samen met een andere fietser over de parallelweg langs de Rijksweg tussen Schoondijke en Breskens. Een 40-jarige automobilist uit de gemeente Sluis kwam hen tegemoet gereden.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen de fietsster en de auto frontaal met elkaar in botsing. De vrouw raakte daarbij zwaar gewond aan haar gezicht en been. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. De automobilist bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij later weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolanda (21-1-2011 om 12:52)
Alcohol in het spel opsluiten en sleutel weggooien.
Ik (21-1-2011 om 12:31)
Die man moeten ze net zo lang in de cel plaatsen totdat ze volledig genezen is .
Ronald (21-1-2011 om 12:07)
Dubbele fout. De fietsers mogen niet op de parallelweg rijden maar moeten op het naastgelegen fietspad. De automobilist is natuurlijk helemaal verkeerd door beschonken te rijden. Ik hoop dat de vrouw snel weer genezen is
Drank+Auto=dodelijk (21-1-2011 om 12:02)
Waarom is hij in vrijheid gesteld? Als je met drank op in je auto stapt speel je Russisch roulette. Als je iemand aanrijdt is dat in mijn ogen poging tot moord. Wordt het niet tijd om de wet te veranderen en deze levensgevaarlijke mensen op te sluiten voor langere tijd??? De vrouw is zwaargewond!!
Lezeres (21-1-2011 om 10:55)
Ja, de dronken bestuurder was snel thuis.......hoelang moet het slachtoffer nog?
Jacb (21-1-2011 om 10:40)
Sterkte voor het slachtoffer, hopelijk komt ze er bovenop zonder dat ze er niets aan overhoud. En de bestuurder van de auto, die onder invloed was een levenslang rijverbod. Verbeurd verklaren van zijn voertuig, een torenhoge boete en alle kosten op hem verhalen. Velen leren het nooit.
Cookie-instellingen beheren