Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Dak van auto na ongeluk

Toegevoegd: 28-01-2011, 15.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - De brandweer heeft vanmiddag in 's-Heerenhoek een man uit zijn auto geknipt. Dat gebeurde na een botsing tussen twee voertuigen.

Het ongeluk vond rond 14.40 uur plaats op de kruising van de Stoofweg met de Sloeweg. De inzittende van één van de auto's klaagde over zijn nek en zodoende werd de brandweer ter plekke gevraagd. Die heeft het dak van de auto geknipt. Rond 15.35 uur kon de man op een wervelplank worden gelegd en vervolgens uit het voertuig worden gehaald. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De inzittende van de andere auto raakte niet gewond, maar was wel erg geschrokken. De beide auto's liepen door het ongeluk schade op. De opengeknipte auto is uiteraard total loss. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de Zeeuwse politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De politie is al begonnen met het horen van de betrokkenen.

Het verkeer werd rond het ongeluk geleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren