Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vlaketunnel kort afgesloten na ongeval

Toegevoegd: 01-02-2011, 08.39 uur - Update: 01-02-2011, 08.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is dinsdagmorgen in beide richtingen afgesloten geweest in verband met een ongeval. In het smalle gedeelte van de wegwerkzaamheden gebeurde er rond 08:00 uur een aanrijding.

Volgens de politie ging het om een ongeval waarbij drie auto's en een vrachtwagen zijn betrokken. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Rond 08:40 uur waren de problemen opgelost. De vertraging rond om de Vlaketunnel bleef beperkt tot een paar minuten. Het verkeer kon omrijden via de borden 3 en 4 over de N289.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (2-2-2011 om 09:31)
Ik kom daar nooit op dat tijdstip, moest naar BoZ, maar ik schrok van de file aan de Vlaketunnel, in beide richtingen een hoop stilstaand en langzaamrijden verkeer. Normaal een uurtje rijden, nu er zeker een kwartier langer overgedaan. Zag 2 pers.auto's op sleepwagen van een kopstaartbotsing.
Rick (2-2-2011 om 06:54)
@Hans: Fatsoensnorm? Het is juist goed dat iemand als jij die dus blijkbaar zo gefrustreerd is van de incidentele file die in Zeeland voorkomt, gelijk dermate (te) hard doortrekt, tegen zichzelf in bescherming genomen wordt. Wat maakt die ene minuut die je weer wint met het hardrijden nog goed?
Sjaak (2-2-2011 om 00:20)
In de richting naar middelburg stond na 2km een bermrat de auto's te flitsen die meer dan een half uur stil hadden gestaan, daar kweek je begrip mee ja als politie. NOT!
@ Hans (1-2-2011 om 23:52)
Regelmatig een bekeuring gehad zeker Hans? Gefrustreerd? Als je 45 min. vertraagd bent en je gaat dat proberen goed te maken, bestaat de kans op een bon. Niks bonnenquota, gewoon aan de regels houden, dan valt er ook niets te flisten. Kennelijk is het daar nodig te controleren, dat bewijst u wel!
Hans (1-2-2011 om 23:09)
We stonden wel 45 minuten te wachten in de file om daarna geflitst te worden zodra we de tunnel uit waren. Misbruik maken van de situatie is de politie niet vreemd, bonnen quota afgeschaft, halen ze het wel op zo'n manier. Als dat geen fatsoensnorm is? De politie moest zich schamen!
CW (1-2-2011 om 11:46)
Vertraging een paar minuten?? Ik heb er vanaf de Vierwegen tot de Vlaketunnel 25 minuten over gedaan.
Cookie-instellingen beheren