Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Spullen weg na inbraken

Toegevoegd: 07-02-2011, 18.53 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft aangifte opgenomen van enkele diefstallen in Kruiningen, Vlissingen en Koewacht.

Bij een bedrijf aan de Noordpoolweg in Kruiningen is tussen vrijdag 4 februari 17.00 uur en maandag 7 februari 09.30 uur koper gestolen. Het gaat om koperen kabels en rails. Het is niet bekend hoe en wanneer exact het koper is weggenomen.

Tussen vrijdag 4 februari 16.30 en maandag 7 februari 07.00 uur is ingebroken in een opslagcontainer in Koewacht. De container staat 'geparkeerd' aan de Tragel in Koewacht. Uit de container is een aggregaat gestolen van het merk Honda.

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een schuur aan de Toutenburg in Vlissingen. Door de dader(s) is de deur van de schuur opengebroken en er is gereedschap weggenomen, waaronder diverse boor- en zaagmachines, een lasapparaat, een kruiwagen en een hogedrukreiniger. Ook werd er een fiets uit de schuur weggehaald.

De technische recherche van de Zeeuwse politie heeft sporenonderzoek gedaan in en om de schuur.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750