Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen, lokaal mist. Overdag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk N290

Toegevoegd: 11-02-2011, 10.22 uur - Update: 11-02-2011, 17.07 uur
Bij het ongeluk raakten twee mensen gewond.
Bij het ongeluk raakten twee mensen gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
ZAAMSLAGVEER - Bij een ongeval op de N290 ter hoogte van Zaamslagveer zijn donderdagavond ten minste twee personen gewond geraakt.

Omstreeks 22.00 uur kwamen op de kruising Veerstraat (N290) - Zaamslagsedijk -Oude Zeedijk twee personenauto's met elkaar in botsing. Een 18-jarige automobiliste reed op het Veer in de richting van de Veerstraat. Op de kruising verleende zij geen voorrang aan een 52-jarige automobilist die vanuit de richting Hulst over de Veerstraat reed.


Bij de aanrijding liepen de 18-jarige vrouw en een 16-jarige passagiere nekklachten op. Drie ambulances en de brandweer werden gealarmeerd om de inzittenden uit het voertuig te krijgen. De twee zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De 52-jarige bestuurder bleef ongedeerd. Beide auto zijn geheel vernield. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Terneuzen.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse kort onderzoek gedaan. Hierna zijn de auto's geborgen. De N290 is enige tijd voor een deel afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750