Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 2 km

Dode gevonden Oosterschelde

Toegevoegd: 11-02-2011, 14.23 uur - Update: 11-02-2011, 16.54 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Op de oever van de Oosterschelde bij Zierikzee is een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat meldt de politie.

Het lichaam werd volgens de politie rond 13.50 uur door een voorbijganger gevonden in de buurt van de Weldamseweg. De politie heeft het slachtoffer met behulp van een brandweerteam geborgen.


De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. Mogelijk gaat het om de persoon die gisteren van de Zeelandbrug sprong.

Zie ook:
- Grote zoekactie rondom Zeelandbrug (10-02-2011)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jop (11-2-2011 om 15:13)
Heel erg is deze situatie en zeker ook als je getuige bent van dit voorval en dat je de voorbijganger bent die deze persoon naderhand op het strand vindt. Er is niets ergers dan onmacht. Heel veel sterkte voor de naaste familieleden en vrienden en zeer zeker ook voor de getuigen. Veel sterkte
Cookie-instellingen beheren