Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 13-02-2011, 07.53 uur - Update: 13-02-2011, 15.09 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Bij een eenzijdig ongeval in Krabbendijke is vannacht iemand zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer, een 19-jarige inwoner van de gemeente Reimerswaal, zat in een personenauto die rond 01.45 uur op de Oude Rijksweg (N289) bij de spoorwegovergang tegen een paal botste. De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Eenmaal ter plaatse bleek dat de gewonde niet vast zat in zijn auto.


Twee ambulances en een traumateam kwamen ter plekke om de gewonde te helpen. Hij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De jongeman had onder meer hoofdletsel. Hij is overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Omdat het vermoeden bestond dat het slachtoffer onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis bloed afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan is het rijbewijs van de 19-jarige ingenomen.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Spoorwegbeheerder Prorail kwam ter plekke om de beschadigde paal, die onderdeel uitmaakte van de overgangsinstallatie, te onderzoeken en te repareren. De auto van het slachtoffer is weggesleept.

De weg was lange tijd gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caroline (6-4-2011 om 22:03)
Ik schrok er van heb bij je op school gezeten. heel veel sterkte toegewenst !!!
Tom (14-2-2011 om 19:57)
@ Tim: als er 's-nachts geen ander verkeer op de weg is hoef je ook je sirene niet aan te zetten als je door de bebouwde kom rijdt. Als het goed is rijden jullie met spoed, maar blijft de veiligheid voorop staan (art. 5 WvW). De brandweer vindt het maar al te mooi om met de sirene aan te rijden!
Sarah (14-2-2011 om 17:46)
Sterkte voor de inzittende en laat je niet gek maken door al deze onzin hieronder, dat mensen niks beters te doen hebben!
Brian (13-2-2011 om 23:15)
@Kees dat is maat material los of niet los is niet belangrijk Komt de bestuurder er goed vanaf.... dan valt de schade mee !
Naamloos (13-2-2011 om 23:09)
Heel veel sterkte! Heb je voor dat dit gebeurde ng gesproken, Echt heel erg:(, sterkte!
TIm (13-2-2011 om 22:00)
Beste mensen, natuurlijk rijdt de ambu en politie en BW (ook 's nachts) met zwaailicht EN sirene, want zonder 1 van beide is het GEEN voorrang voertuig en kan het ook geen rechten ontlenen aan die functie!!!! Snap dit nou eens, ook wij bij de brandweer rijden niet voor de lol met toeters en bellen!!