Café Terneuzen dicht na schietpartij

Toegevoegd: 19-02-2011, 16.21 uur

Door: Maximaal
TERNEUZEN - Burgemeester Jan Lonink heeft café De 2 Heeren in Terneuzen per direct voor drie maanden gesloten in verband met een schietpartij van vorige week zaterdag.

Lonink sloot het café ''op grond van ernstige verstoring van de openbare orde en aantasting van het woon- en leefklimaat''. Alhoewel het incident plaatsvond buiten het café ligt de verantwoordelijk hiervoor volgens de burgemeester toch bij de uitbater.
 
Bij de schietpartij raakten drie personen gewond. Twee daarvan liggen nog in het ziekenhuis.

Zie ook:
- 13/02/2011: Drie gewonden bij schietpartij


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (21-2-2011 om 08:01)
@ Pepe: Over welke zaken heb jij het dan??? In Vlissingen is wel voor een paar gebieden een samenscholingsverbod van kracht geweest (Scheldestraat, Pres. Rooseveltlaan, Bonedijkestraat) en dat hielp. Maar verder, Pepe, is het VERRE van rustig hoor!
Pepe (20-2-2011 om 17:27)
Dat heeft de burgemeester en politie dus prima opgelost,de angel van de criminaliteit er uit halen dat is een aantal jaren in vlissingen en middelburg ook gebeurd.daar zijn ook heel grote zaken gesloten na criminele activiteiten.die gelegenheden zijn ook nooit meer open gegaan en er heerst nu rust.
Mikel66 (20-2-2011 om 16:03)
Net in het nieuws vrouw in hotel van de valk in hoofddorp langs de snelweg doodgeschoten dat is overigens in 2009 ook gebeurdt in het zelfde hotel in hoofddorp...zou de burgemeester van hoofddorp dit hotel en de snelweg bij hoofddorp ook voor drie maanden sluiten
Mar (20-2-2011 om 15:01)
@ Frans: Helemaal met je eens! Dit is gewoon te gek voor woorden.Wat mankeert die Lonink?Coffeshops en horecagelegenheden sluiten....en het werkt alleen maar averechts.
Daadkrachtig op treden (20-2-2011 om 13:15)
Dit is het toppunt van zwakte van Lonink en de Politie om iemand te veroordelen die er niks aan kan doen Lonink en de Politie weten percies wie er elk weekend onrust stoken en de boel lopen te provoseren als je dan ballen heb laat je ze elke vrijdag avond melden bij politie en sluitje ze op
Bram (20-2-2011 om 03:07)
Ga je dan als hardwerkende Horeca-ondernemer. Die wordt gestraft voor iets waar deze niets mee te maken heeft. In ieder geval heeft die er niets aan kunnen doen, anders had de ondernemer, daar ben ik van overtuigd, dat wel gedaan. Hopelijk valt de straf voor de daders, vele malen zwaarder uit.