Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee inbraken in woning

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - In een woning aan de Benoordenhoutseweg in Westkapelle is zaterdagavond tussen 18.45 en 23.45 uur ingebroken, ontdekten de bewoners bij thuiskomst.
 
In de woning was een ruit vernield. Door de inbrekers is het hele huis doorzocht. Uit de woning zijn sieraden weggenomen en een fotocamera. Agenten hebben een buurtonderzoek gedaan, maar daaruit is geen informatie naar voren gekomen.
 
In een woning aan de Burgemeester C. Koertstraat in Wolphaartsdijk is zaterdag ingebroken. De bewoners van de woning ontdekten dit bij thuiskomst. Om de woning binnen te komen heeft/hebben de dader(s) een ruit gebroken. Uit de woning zijn sieraden weggenomen.
 
Ter plaatse geroepen agenten van de Zeeuwse politie hebben met een politiehond nog een zoekslag naar de eventuele daders gemaakt, maar dit had geen resultaat. De technische recherche van de Zeeuwse politie gaat nog sporenonderzoek doen in en om de woning.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren