Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Meisje gebeten door hond in Goes

Toegevoegd: 23-03-2011, 19.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Woensdagmorgen is een 12-jarig meisje uit Goes in haar woonplaats door een hond gebeten. De politie zoekt getuigen.

Het meisje reed rond 08.15 uur op haar fiets over de rotonde M.A. de Ruijterlaan/Piet Heinstraat. Over het fietspad liep een niet aangelijnde hond. Door de eigenaresse werd de hond bij de halsband vastgehouden om de fietsster laten passeren.


De hond schoot echter los en beet de fietsster in haar been. De eigenaresse van de hond rende weg zonder de schade te regelen of haar identiteit achter te laten. Ze was in het bezit van 2 honden, waarvan er 1 niet aangelijnd was.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij een dokter. De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van dit incident of weten wie de vrouw met de twee honden is. Ze kunnen bellen met 0900-8844.

De politie meldde aanvankelijk dat het slachtoffer een 39-jarige vrouw was. Die mededeling is inmiddels gecorrigeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (23-3-2011 om 23:56)
Slecht opgevoede hond van een slecht opgevoede eigenaar. Hopelijk komt die persoon excuses aanbieden! Sterkte!
VdVonck (23-3-2011 om 23:19)
Meestal is het rond 8:00 al redelijk druk op deze weg, getuigen moeten er dus zijn! Sowieso ben je erg dom bezig om je hond hier los te laten lopen! Zag er vanmorgen ook een doogereden katje liggen. Ben gek op honden, maar dit soort mag van mij geholpen worden.
Sheena (23-3-2011 om 22:15)
Over welke honden gaat het ?
Vlissingse (23-3-2011 om 21:51)
Jahoor,wat asociaal.Als je je hond niet aan kan ,is het tijd om voor een chihuahua te gaan kiezen of helemaal geen hond. Kan het de hond nog niet eens kwalijk nemen.
Marga (23-3-2011 om 20:50)
De eigenaresse wist volgens mij heel goed dat de hond niet te vertrouwen was. En zeer onbeschoft om daarnaweg te rennen. Misschien weet de mevrouw die gebeten is de kleur en het ras van de hond? Zij zal wel in die buurt wonen hoor. Sterkte voor de mevrouw die gebeten is.
Hondenbezitter (23-3-2011 om 19:53)
Lekker dan om weg te rennen!! Nu wordt ik als hondenbezitter ook gelijk ervoor aangekeken als mijn hond eens losloopt! Alhoewel ik hem nooit looslaat op plaatsen waar fietsers of wandelaars komen( of ik lijn hem op tijd aan) Ik hoop dat ze die vrouw vinden en een fikse boete geven.
Cookie-instellingen beheren