Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gebeten door hond in Goes

Toegevoegd: 23-03-2011, 19.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Woensdagmorgen is een 12-jarig meisje uit Goes in haar woonplaats door een hond gebeten. De politie zoekt getuigen.

Het meisje reed rond 08.15 uur op haar fiets over de rotonde M.A. de Ruijterlaan/Piet Heinstraat. Over het fietspad liep een niet aangelijnde hond. Door de eigenaresse werd de hond bij de halsband vastgehouden om de fietsster laten passeren.


De hond schoot echter los en beet de fietsster in haar been. De eigenaresse van de hond rende weg zonder de schade te regelen of haar identiteit achter te laten. Ze was in het bezit van 2 honden, waarvan er 1 niet aangelijnd was.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij een dokter. De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van dit incident of weten wie de vrouw met de twee honden is. Ze kunnen bellen met 0900-8844.

De politie meldde aanvankelijk dat het slachtoffer een 39-jarige vrouw was. Die mededeling is inmiddels gecorrigeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (24-3-2011 om 12:22)
@marco Als jij die camera's allemaal zelf betaalt en zelf ophangt dan vind ik het goed.
Vlissingse (24-3-2011 om 10:40)
@ Axelaar,in dit geval had de grootte van de hond toch wel wat uitgemaakt,een chihuahua is toch net wat beter in toom te houden dan een rottweiler die dezelfde bedoelingen heeft. Alleen het feit al dat de eigenaar wegrent,betekent het dat die geen opvoeding heeft gehad.
Merie (24-3-2011 om 10:37)
Aan Harry De berichten van Ad, Marga en Marco slaan wel degelijk ergens op. Ik vind als dit gebeurt er best een boete mag worden uitgeschreven. Als er camera's zouden hangen dan kan dit worden opgelost aan de hand van eventuele beelden. Reacties zijn dus goed!!!!!!!
Harry (24-3-2011 om 09:21)
Vrees dat het merendeel van de hondenbezitters het beest netjes hebben opgevoed. Tja en die enkeling die zijn hond niet kan opvoeden moet zich maar eens leren gedragen. Heb zelf geen hond maar de reacties van Ad, Marga en Marco slaan werkelijk nergens op. Of je zegt iets zinnings of je zegt niets.
Axelaar (24-3-2011 om 09:21)
Ongeacht ras,elke hond is lief en aardig als pup zijnde, het zijn de opvoeders die de hond verpesten.Bijt de hond, word de hond er vaak vies op aan gekeken. Heeft ook niks met de grootte te maken aangezien een chihuahua soms nog lelijker is als een rottweiler of herder.
Ja-Ja (24-3-2011 om 07:34)
Veel honden"liefhebbers"laten hun hond los lopen. Hierdoor krijgen de echte hondenliefhebbers ook een slechte naam. In Middelburg bij de watergang lopen ook de helft van de honden los. Er moet door de gemeente beter na gekeken worden en ook dat de uitwerpselen van de hond word opgeruimt.
Cookie-instellingen beheren