Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 159 km

Kat zorgt voor ongeval letsel

Toegevoegd: 06-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Slotlaan in 's-Heer Arendskerke is woensdag rond 09.45 uur een automobilist tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekende kat.

De automobilist, een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes, raakte in de berm en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een boom. Daarbij werd ook een hekwerk vernield.


De bestuurder liep door het ongeval een pijnlijke rug op en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De kat is veilig aan de overkant gekomen. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De automobilist (7-4-2011 om 12:57)
Wat fijn dat veel van jullie me even vertellen hoe het waarschijnlijk gegaan is en hoe jij gereageerd had. Was je er bij, nee? Hou dan die opmerkingen voor je. Ik kies er niet voor om hem "even" tegen een boom aan te rijden, het was een reflex die ik liever ookniet gehad had, de auto is total-loss
Jan de man (7-4-2011 om 12:10)
Rick, wat als de kat geen kat was geweest maar een spelend kind wat de weg op vliegt uit het niks?
Rick (7-4-2011 om 10:44)
@Han, wat is dat nou weer voor opmerking? Het is een kwestie van inschatting, wat had je reactie geweest als de automobilist geen boom, maar een fietser geschept had?
Han (7-4-2011 om 06:58)
Ja Tweety als jij over steekt mag iedereen dus ook doorrijden ,heel simpel,maar ik vind het echt heel goed dat diegene is uitgeweken voor de lieve poes,het arme dier kan er niets aan doen ,dat hij/zij naar buiten word gelaten ,ik zou zeker ook uitwijken voor een dier of remmen!!!!!!!!!
Natas (7-4-2011 om 06:00)
Daarom niet bumperkleven,en als je je aan de snelheid houdt kun je goed reageren door niet tegen een boom te rijden.
Arjaan (6-4-2011 om 23:46)
Eigenaar van de kat opsporen en aansprakelijk stellen voor de schade. Gebeurt met honden toch ook, nietwaar ?
Cookie-instellingen beheren