Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat zorgt voor ongeval letsel

Toegevoegd: 06-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Slotlaan in 's-Heer Arendskerke is woensdag rond 09.45 uur een automobilist tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekende kat.

De automobilist, een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes, raakte in de berm en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een boom. Daarbij werd ook een hekwerk vernield.


De bestuurder liep door het ongeval een pijnlijke rug op en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De kat is veilig aan de overkant gekomen. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (6-4-2011 om 21:14)
Er is ook nog zoiets als een automatische reaktie. Ik kan me goed voorstellen dat je van de schrik een ruk aan je stuur geeft en de consequenties even vergeet.Ik praat het niet goed maar ik denk wel dat veel mensen van schrik zoiets toch doen.T'is makkelijk gezegd " daar wijk ik niet voor uit"
Tweety (6-4-2011 om 18:56)
`Zou rot over dat beest heen zijn gegaan , k ga me auto niet in de kreukels rijden omdat zo'n beest oversteekt. Die keus is snel gemaakt bij mij.
Jan (6-4-2011 om 18:29)
Uitwijkmanouvre goed afgelopen voor jonge bestuurder. Hoop dat verzekering niet moeilijk doet. Jammer van auto. Het wordt tijd dat bij rijlessen op deze situaties getraind wordt. Voor iedereen die dit tegen kan komen, gewoon rechtdoor blijven rijden. Een kat heeft toch negen levens. Jij maar één!
Anoniem (6-4-2011 om 18:18)
Uitwijken en zelf tegen een boom nee nooit dan die kat maar onder de auto door. zelfde als vollebak op je rem stampen op snelweg voor een eend en groot ongeluk veroorzaken nou dan maar een dooie eend 1 eend is geen mensen leven waard!
Nick (6-4-2011 om 18:14)
Wat een reactie, alsof de bestuurder hier iets aan kan doen. Alsof je iedere seconde als je aan het rijden bent aan overstekende dieren kan denken.
DD (6-4-2011 om 18:11)
Hulde voor deze jonge bestuurder! Er wordt zo vaak bericht over jongeren die met drank op in opgepimpte auto's rijden, dat dit bericht een mooie tegenhanger is.
Cookie-instellingen beheren