Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Kat zorgt voor ongeval letsel

Toegevoegd: 06-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Slotlaan in 's-Heer Arendskerke is woensdag rond 09.45 uur een automobilist tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekende kat.

De automobilist, een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes, raakte in de berm en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een boom. Daarbij werd ook een hekwerk vernield.


De bestuurder liep door het ongeval een pijnlijke rug op en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De kat is veilig aan de overkant gekomen. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cb (6-4-2011 om 14:20)
Beter een kat of een eend dood dan een mens .jammer voor het dier
Peter (6-4-2011 om 14:14)
Dat is mooi toch nog iemand die om beesten geeft, het is minder dat ze er zelf slecht vanaf komt, maar je heb ook mensen die er op rijden om een kat/poes dood te rijden,wij hebben ook van die mensen in de straat
Theke (6-4-2011 om 14:06)
Ja daar gaan we weer, een zogenaamde dierenvriend die z'n huisdier rustig buiten kinkelt om zijn behoefte bij anderen in de tuin te laten doen en het verkeer in gevaar laat brengen. Volgende keer gewoon doorrijden zou ik zeggen.
Bertus (6-4-2011 om 13:30)
Als het niet veilig is om te remmen of uit te wijken is het verstandiger om gewoon door te rijden...
Sander (6-4-2011 om 13:19)
Ik rem voor overstekende dieren, maar niet om te verongelukken, zal er ook zeker niet voor in de berm schieten. Op dat gebied zijn ze gewoon te onvoorspelbaar. moet je kijken wat een ellende zo'n beest kan veroorzaken. Zonde van de auto
Miranda (6-4-2011 om 12:58)
Kijk.... dat is nu dierenliefde !!! Beterschap aan haar, hoop dat het meevalt verder. En... hopelijk is de auto all-risk verzekerd.
Cookie-instellingen beheren