Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat zorgt voor ongeval letsel

Toegevoegd: 06-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Slotlaan in 's-Heer Arendskerke is woensdag rond 09.45 uur een automobilist tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekende kat.

De automobilist, een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes, raakte in de berm en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een boom. Daarbij werd ook een hekwerk vernield.


De bestuurder liep door het ongeval een pijnlijke rug op en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De kat is veilig aan de overkant gekomen. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-4-2011 om 17:28)
BRAVO?? ik had die poes dood gereden ipv zelf tegen een boom te rijden. wie vergoed nu de schade voor de automobilist???
Kees (6-4-2011 om 16:57)
Persoonlijk ben ik van mening dat je vooral niet moet uitwijken. Remmen tot daar aan toe (en afhankelijk van wat er op de weg loopt), maar voordat je het weet raak je een andere auto of een fietser.
Mar (6-4-2011 om 16:43)
Nou jongen, klasse hoor, dat je rekening hield met die kat! Sneu dat je auto beschadigd is; en ik hoop dat met jouzelf alles goed is! Nogmaals, chapeau!
Souburger (6-4-2011 om 16:07)
Je kunt niet altijd uitwijken voor dieren....Dat kan levensgevaarlijk zijn. let op je zelf en andere weggebruikers...
Jacqueline (6-4-2011 om 16:00)
Beterschap hoor jonge man en je bent een echte dierenliefhebber. ja die diertjes kennen nu eenmaal geen verkeersregels,
Rob (6-4-2011 om 15:03)
En de kat heeft natuurlijk zonder zijn gegevens kenbaar te maken de plek van het ongeval verlaten. Zo zijn ze die katten ! Komt steeds vaker voor tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren