Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Kat zorgt voor ongeval letsel

Toegevoegd: 06-04-2011, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Slotlaan in 's-Heer Arendskerke is woensdag rond 09.45 uur een automobilist tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een overstekende kat.

De automobilist, een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes, raakte in de berm en kwam aan de overkant van de weg tot stilstand tegen een boom. Daarbij werd ook een hekwerk vernield.


De bestuurder liep door het ongeval een pijnlijke rug op en is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De kat is veilig aan de overkant gekomen. De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Amber (6-4-2011 om 22:52)
Als je een dier een eind voor je auto ziet op de snelweg, dan weet je dat je niet kan uitwijken of remmen maar op een weg zoals deze en je niet hard rijdt (en dat deed deze bestuurder volgens een ooggetuige niet) dan wijk je automatisch uit of je remt. Hier was sprake van een reflex dusgoed opgelet
Anoniem (6-4-2011 om 21:44)
Nu loopt iedereen wel te roepen dat ze dat beestje dood zou gereden hebben, maar ik denk dat het in realiteit anders is. Je stapt of op je remmen of je geeft een ruk aan je stuur.
Mar (6-4-2011 om 21:40)
Tweety, wat een "fijn"mens ben jij zeg! Als het je eigen kat was, reageer je dan ook zo? Gatfer!
Poez (6-4-2011 om 21:39)
We kunnen wel commentaar leveren op het rijgedrag van deze 'dierenvrind' ,maar als we ons verstand gebruiken kunnen we ook bedenken dat hij de kat waarschijnlijk uit reflex ontweek. 80% denkt er niet overna om vol gas door te rijden als er ineens een kat of kind voor je wielen schiet.
Poez (6-4-2011 om 21:33)
Als er een kat, hond of kind voor je auto schiet denkt 80% er niet over na om vol gas door te rijden, zeker een 'onervaren' bestuurder niet. Daarbij hoef je niet hard te rijden om te verongelukken en mocht er op het stuk van het ongeval gewoon 80 worden gereden omdat het buiten de bebouwdekom was.
Poez (6-4-2011 om 21:32)
We kunnen als buitenstaander wel commentaar leveren op het rijgedrag van de ''dierenvriend'' maar als we ons gezond verstand gebruiken kunnen we ook bedenken dat de bestuurder waarschijnlijk uit reflex de kat ontweek.
Cookie-instellingen beheren