Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rode Kruis zoekt collectanten

Toegevoegd: 07-04-2011, 10.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Rode Kruis afdeling Walcheren zoekt collectanten die in de week van 19 tot 25 juni een uurtje willen vrijmaken om geld in te zamelen.

De opbrengst gaat volledig naar de afdeling Walcheren, die er tal van activiteiten mee financiert. Op www.rodekruis.nl/afdeling/walcheren staat meer informatie over de evenementen die de EHBO’ers begeleiden, het sociaal vervoer en de aangepaste vakanties die het Rode Kruis afdeling Walcheren verzorgt.


Ook mensen die in de collecteweek de inzamelingen in hun buurt willen coördineren, zijn van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelden: bel 0118-635583 of e-mail naar [email protected].


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico B (7-4-2011 om 11:56)
Ik denk dat het moeilijk gaat worden om nog vrijwilligers te krijgen aangezien de directeur zich verrijkte met een paar ton aan jaar salaris. Nee hoor mensen willen niet gaan lopen voor organisaties die zichzelf verrijken en nog geen 10% van de inkomsten ook echt geven aan het goede doel.
Cookie-instellingen beheren