Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Dronken man veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 15-05-2011, 17.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Een 30-jarige automobilist uit Terneuzen veroorzaakte zaterdag rond 20.00 uur een aanrijding op de Hoofdweg te Hoek.

Hij kwam in aanrijding met een 55-jarige automobilist uit Ubbergen die door de klap met zijn voertuig in de sloot belandde. Hij raakte niet gewond.


De verdacht bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij had bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (17-5-2011 om 02:01)
'k Snap er niets van. Heb zelf alle rijbewijzen, maar niet in 1 enkele categorie gebruik ik die in samenwerking met alcohol. Het kan gewoon niet !! Ga je stappen, o.k., maar laat de auto thuis, of maak afspraken wie er terug rijdt, (zonder alcohol gebruik natuurlijk).
Willy (16-5-2011 om 12:25)
Vind het niet normaal meer er worden er steeds meer met alcohol aan gehouden maar de mannen hebben er gewoon maling aan denk ik en de straf ??? als je 5 km te hard rij een lekkere prent is ook wel beetje krom en beetje dom
Jaja... (16-5-2011 om 08:17)
Wanneer houdt het nou eens op? Lopen er zoveel simpele mensen op deze aardbol die nog steeds denken dat zij wél kunnen rijden met alcohol op? Ik kan me er zo kwaad over maken! Wordt echt tijd dat er veel zwaardere straffen komen.
Cookie-instellingen beheren