Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 18-05-2011, 11.55 uur - Update: 19-05-2011, 10.36 uur
De motorrijder liep verwondingen op.
De motorrijder liep verwondingen op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeluk op de Weijvelietweg in Vlissingen is vanochtend iemand gewond geraakt.

Om ongeveer 08.00 uur reed een 30-jarige Goese bestuurster van een personenauto over de Weyevlietweg. Zij verklaarde dat zij wachtte voor overstekende fietsers en dat zij daarna een motorrijder al slippend aan zag komen rijden. De motorrijder zou hierop tegen haar auto aangereden zijn.


De 36-jarige motorrijder uit Vlissingen verklaarde dat de bestuurster van de auto juist voor hem de weg overstak en dat zij hem geen voorrang verleende. Agenten van de Zeeuwse politie gaan nu uitzoeken aan de hand van de sporen op de weg hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Daarna beslissen derden wie er schuldig is aan het ongeluk.

De motorrijder is in verband met mogelijk nekletsel op een plank door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto mankeert niets. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggesleept, ze waren allebei ernstig beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P Piraat (19-5-2011 om 10:47)
Je kan pas uitspraken doen als er duidelijk is wat er is gebeurd. Ik sluit me volledig aan bij QuasiMoto.Helaas gebeurd het vaak dat je als motorrijder vaak fouten van andere weggebruikers moet herstellen. Collega-motorrijders: hou je hoofd koel en have fun!
Brommer1 (19-5-2011 om 08:47)
Foto's zeggen dus niet alles, motor reed rechtdoor op dezelfde weg en had voorrang moeten krijgen! En wat is een behoorlijke snelheid? Er ligt een snelheidsremmende verkeersdrempel voor het punt waar het gebeurde. Je bent als motorrijder kwetsbaar en in sommige gevallen "onzichtbaar". Sterkte P.!
Gerard (18-5-2011 om 20:01)
Aan de foto's te zien lijkt het toch echt of de motor fout was, auto komt van rechts, die ook nog eens op een voorrangsweg rijd...sterkte voor beiden en hopelijk is alles snel achter de rug!
Shannon (18-5-2011 om 18:12)
De automobilist stond gewoon stil tijdens het ongeluk de moter kwam met hoge snelheid aangereden en zag de auto niet! ik stond erbij en zag het gebeuren! de automobilist hoeft niet altijd schuldig te zijn! en dan was ik nog wel een fietser (van 14 jaar)
Shannon (18-5-2011 om 14:21)
Vreselijk wat er is gebeurd! ik fietste langs en zag het al gebeuren:S de moter kwam wel met behoorlijke snelheid aan.
QuasiMoto (18-5-2011 om 14:15)
Aan de foto's te zien lijkt het een klassiek geval van linksaf slaan zonder op te letten of voorrang te verlenen door de automobilist(e). Gebeurt veel te vaak. Kijk maar eens op vergelijkbare sites. Verdient extra aandacht tijdens rijlessen! Motorrijders: anticipeer en maak jezelf zichtbaar!
Cookie-instellingen beheren