Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig bedrijfsongeluk Grijpskerke

Toegevoegd: 31-05-2011, 10.27 uur - Update: 31-05-2011, 16.26 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Bij een bedrijfsongeluk op een bouwplaats in Grijpskerke is vanochtend een man ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer, een 40-jarige man uit Arnemuiden, raakte rond 08.35 uur ernstig gewond op bouwplaats Nimmerdor nabij het Bakkersland. Hij viel drie meter naar beneden in een in aanbouw zijnde woning. De ambulancedienst riep de assistentie in van de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze landde op een nabij gelegen grasveld.


De gewonde is met behulp van een ladderwagen uit een in aanbouw zijnd complex getakeld en vervolgens met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De man had volgens de politie rug- en polsletsel.

De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Golf GTI (2-6-2011 om 11:01)
@Harry Bij dit bewuste bedrijf wordt er idd streng opgelet of je je helm draagt, MAAR bij dit bewuste bedrijf wordt er vaak laks omgegaan met andere veiligheidsvoorzieningen zoals randbeveiliging ed. wat ik persoonlijk een stuk belangrijker vind dan zo'n helm... en dat is bij de meeste bouwbedrijven wel gewoon goed geregeld! Ja ik spreek uit ervaring... Sterkte voor het slachtoffer!!
@fred (1-6-2011 om 22:44)
De ladderwagen is gemaakt om in de korf geen valbeveiling aan te hebben is alleen nodig als zij de ladder beklimmen. en wat betreft de helmen je moet knap werken wil je eruit vallen en het redden van mensenlevens staat toch echt op 1
Collega (1-6-2011 om 18:22)
Gelukkig maakt hij het goed hij is weer thuis zonder ernstig letsel enuhh veiligheid kom maar eens kijken op de bouw daar is niks op aan te merken alles was in orde arbeidsinspectie had er niks op aan te merken.
Henk (31-5-2011 om 22:34)
Ik wens het slachtoffer het aller beste toe.
Harry (31-5-2011 om 21:24)
Ho ho, bij dat bewuste bedrijf wordt er altijd streng op gelet of iedereen zijn helm draagt, en dat kan helaas niet van ieder bouwbedrijf gezegd worden.
Lies (31-5-2011 om 18:07)
Doe a.u.b. niet zo belachelijk fred. Totdat jij daar ligt en ze gaan eerst uitgebreid helmen e.d. op doen.
Cookie-instellingen beheren