Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ernstig bedrijfsongeluk Grijpskerke

Toegevoegd: 31-05-2011, 10.27 uur - Update: 31-05-2011, 16.26 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Bij een bedrijfsongeluk op een bouwplaats in Grijpskerke is vanochtend een man ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer, een 40-jarige man uit Arnemuiden, raakte rond 08.35 uur ernstig gewond op bouwplaats Nimmerdor nabij het Bakkersland. Hij viel drie meter naar beneden in een in aanbouw zijnde woning. De ambulancedienst riep de assistentie in van de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze landde op een nabij gelegen grasveld.


De gewonde is met behulp van een ladderwagen uit een in aanbouw zijnd complex getakeld en vervolgens met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De man had volgens de politie rug- en polsletsel.

De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan P (31-5-2011 om 17:45)
@ Fred meen je dat nou echt?? Wens het slachtoffer het allerbeste..
Wouter (31-5-2011 om 17:21)
Tjonge waar maak je je druk om , wees blij dat de hulpverleners helpen i.p.v te zeveren over een helm op. Hebben die mensen niet al genoeg om mee te zeulen !!
Jaja (31-5-2011 om 17:21)
@fredstam, en je hebt altijd mensen die klagen en steunen. Denk je nu echt dat bouwvakkers altijd hun pbm's op en aan hebben? Wakker worden!
Leen luppe (31-5-2011 om 17:18)
Beste fret, er is hier sprake van een spoed geval snel handelen om een leven te redden fijn dat de hulpverleners snel en adequaat reageren en niet eerst naar een bouwhelm en valtuig gaan zoeken. Die bouwbobbies hebben enkel een helm en tuigje aan omdat er direct na melding
Installateur (31-5-2011 om 17:14)
Gaat goed zo bij het bewuste bedrijf, dit is al de tweede keer in korte tijd dat er een arbeider naar beneden valt. Misschien de valbeveiliging niet geheel in orde ondanks VCA en alle regeltjes? Hoop dat het met het slachtoffer goed gaat.
Arnemuiden (31-5-2011 om 17:02)
Je kan zo veel aan veiligheid doen, maar een misstap of evenwicht verliezen en je ligt een verdieping lager, je kan het niet altijd voorzien. sterkte kerel.
Cookie-instellingen beheren