Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie druk met sporenonderzoek

Toegevoegd: 08-06-2011, 07.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT MAARTENSDIJK - De politie Zeeland is ook woensdagmorgen nog druk bezig met het sporenonderzoek in Sint Maartensdijk.


Rond 01.20 uur vond er een ernstig incident plaats in de woning aan de Keethil. De politie wil alleen kwijt dat er een persoon gewond gevonden is onder aan de trap. Volgens getuigen is het slachtoffer gereanimeerd en overleden, de politie kan dit nog niet bevestigen.

Opmerkelijk is dat het onderzoek woensdagmorgen gericht was op de grote parkeerplaats nabij de woning. Technisch rechercheurs hebben de omgeving afgezocht. Ook is er een grote witte tent opgezet voor de woning.

Wat er zich precies in de woning heeft voorgedaan blijft voor als nog onduidelijk. De politie verwacht in de loop van de dag meer informatie te hebben.

 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren