Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man steekt zichzelf in brand

Toegevoegd: 18-06-2011, 09.47 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op het NS-station in Goes heeft een man vrijdagavond geprobeerd zichzelf in brand te steken. Dat meldt de politie.


Volgens de politie deed de man zijn poging rond 19.50 uur op de spoorlijn bij het station op het traject Vlissingen-Roosendaal. De ambulancedienst kwam ter plekke en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Mensen die getuige waren van het voorval kunnen via het politienummer 0900-8444 slachtofferhulp aanvragen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (19-6-2011 om 07:44)
En dan te bedenken dat ze gigantisch gaan bezuinigen op ondermeer de geestelijke gezondheidszorg....triest!
Kees (19-6-2011 om 01:48)
@ Luctor et emergis: Jij hebt er blijkbaar echt de ballen geen verstand van! Zo veel nonsens in een klein stukje tekst is wel een prestatie op zich.
Vlissingen (18-6-2011 om 22:29)
Dan mag je toch wel hulp gaan zoeke als je zo iets doet..
Luctor et emergis (18-6-2011 om 18:55)
Waar gaan we allemaal naar toe in deze maatschappij ? en is het de prijs van onze "welvaart" nog wel waard ? ik bedoel, ik zie er niets van dan meer en meer ellende. en u ? wat erg voor die kerel ook.. en de zoveelste al de laatste tijd.. en kabinet rutte bezuinigd maar door..
Tillekaerts Alain (18-6-2011 om 17:30)
was een van de aanwezige op het moment ;heb getracht om voor die man iets te betekenen door zijn nog brandende kledij te verwijderen en hem in de mate van het mogelijke te kalmeren ,maar niks te vinden op het station of trein om deze jongen aftekoelen of in te dekken ;vind ik Zonde !!
O (18-6-2011 om 17:23)
Familie de V Heel veel sterkte met deze periode. Je weet het niet. Nu leeft hij nog. Deze man heeft zware brandwonden opgelopen. Er is weinig hoop. Omstanders hebben met behulp van brandblussers uit de trein het vuur gedoofd. Sterkt met het verwerken hiervan. De man riep nog dat hij dood wou.
Cookie-instellingen beheren