Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Man steekt zichzelf in brand

Toegevoegd: 18-06-2011, 09.47 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op het NS-station in Goes heeft een man vrijdagavond geprobeerd zichzelf in brand te steken. Dat meldt de politie.


Volgens de politie deed de man zijn poging rond 19.50 uur op de spoorlijn bij het station op het traject Vlissingen-Roosendaal. De ambulancedienst kwam ter plekke en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Mensen die getuige waren van het voorval kunnen via het politienummer 0900-8444 slachtofferhulp aanvragen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (18-6-2011 om 16:21)
Akkereerst sterkte gewenst aan deze man met het omgaan met zijn gevoel komende tijd. Ik hoop dat hij goede begeleiding krijgt en dit ook kan en wil accepteren voor zichzelf. Ook sterkte gewenst aan allen die ooggetuigen zijn geweest van dit voorval.
Jaap Vergeer (18-6-2011 om 16:13)
Wat gruwelijk! Wat een nood moet die man gehad hebben! Dan te weten dat er juist op de GGZ zwaar bezuinigd wordt, straks nog veel meer van dit soort mensen. Vreselijk.
Maria (18-6-2011 om 15:14)
Heel erg triest dat iemand dit zichzelf aandoet maar heb ook begrip want zoiets doe je niet zomaar ook heel erg voor de mensen die hier getuigen van zijn want die krijgen een behoorlijke geestelijke opdonder wens de jongen toch beterschap en de hulpverlening en zeker de geuigen ook veel sterkte
Cookie-instellingen beheren