Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op de Postweg bij Tholen

Toegevoegd: 03-07-2011, 03.37 uur - Update: 03-07-2011, 17.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Zaterdagavond rond 22.00 uur kreeg de politie Zeeland een melding dat er aan de Eeweg in Tholen een auto op zijn kop in de sloot lag.

Omdat niet bekend was of er nog iemand in de auto zat zijn, naast de politie en brandweer, ook de ambulance en traumahelikopter gealarmeerd. Na controle door de brandweer bleek dat er niemand in de auto zat.


De bestuurder bleek zelf uit de auto te zijn gekomen en was naar huis gegaan. De politie en ambulancemedewerkers troffen de 27-jarige bestuurder van de auto uit Tholen thuis aan.

Door het ambulancepersoneel is de man onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Wel bleek dat de man teveel had gedronken. Uit ademanalyse bleek dat dat ruim 3,3 maal teveel was.

Het rijbewijs van de man is hierop ingevorderd. In de auto van de man bleek een mes te liggen. Tegen de 27-jarige Tholenaar is proces-verbaal opgemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PP (4-7-2011 om 11:59)
Wat hulpverlener zegt kan ik me volledig bij aansluiten. Bovendien nogal domme keuze van deze bestuurder om een ventweg wat vooral door fietsers gebruikt worden, als uitvalsweg te gebruiken om met zijn zatte ballen te rijden.. Alcohol en rijden gaan sowieso nooit samen
Een hulpverlener (3-7-2011 om 20:09)
Ik mag hopen dat deze jongenman door zijn onbezonnen gedrag ook de rekening krijgt gepredenteerd voor alle hulpverlening die hij in actie heeft gebracht.
Tholenaar (3-7-2011 om 10:56)
Je mag hier maar 60 km per uur rijden, commentaar lijk me verder overbodig, de foto`s zeggen genoeg, de inzittenden mogen van geluk spreken deze keer.
Cookie-instellingen beheren