Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw lastiggevallen bij Koudekerke

Toegevoegd: 07-07-2011, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland zoekt getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag rond 2.30 uur hebben gezien dat een vrouw werd lastiggevallen door twee mannen.

De 25-jarige vrouw fietste van Dishoek in de richting van Middelburg. Op het fietspad dat parallel loopt aan de Dishoekseweg in Koudekerke werd ze lastiggevallen door twee mannen die daar op een bankje zaten.
 
De Politie zoekt getuigen die iets van dit voorval hebben gezien. Getuigen kunnen zich melden bij het dichtstbijzijnde politiebureau of bellen met 0900 8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipatria (7-7-2011 om 21:49)
@Zjon ik heb zo'n zwak vermoeden dat jij deze vreemde acties regelmatig uitvoert naar vrouwen omdat je het zo goed weet.Of ben jij een van die 2 daders,je bent niet goed bij je hoofd man.Hoop echt dat ze jou snel vinden mafkees.
Stoffeerder (7-7-2011 om 20:48)
Misschien ben ik te simpel, maar waarom niet gelijk een signalement vermelden van deze viezeriken. Of heeft dat te maken met zogenaamde privacy. Dader wordt beschermd, slachtoffer aan het lot over gelaten. Waar gaat dat heen in Nederland, Nederland is Nederland niet meer.
Zjon (7-7-2011 om 20:07)
Jsmmer dat die vrouwen uitlokken en als je dan pssst roept of iets dat ze dan aangiften gaan doen. Dan moet je ook niet kijken en gewoon door fietsen. 10+ punten voor de jongens.
Oost-souburger (7-7-2011 om 19:24)
Stelletjes smeerlappen ,koop een pop of zo ,ik hoop dat ze die smeerlappen snel te pakken krijgen ,en lang nee heel lang opsluiten ,ik hoop dat het met die vrouw gaat ,wat zal zij geschrokken zijn .
Cookie-instellingen beheren