Politie haalt hond uit hete auto

Toegevoegd: 10-07-2011, 14.03 uur

Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Zaterdagmiddag heeft de politie in de Kromme Reke in Renesse een hond uit een hete auto gehaald.

De hond zat in de auto zonder water en zag er suf uit. Een agent heeft een portierruit ingeslagen, de hond bevrijd en gekoeld met natte doeken die door omstanders/bewoners werden gebracht. Kennelijk was de hond hier zo van geschrokken dat hij wegrende.

Een zoektocht in de omgeving leverde niets op. Later werd met de baas van de hond en zijn familie verder gezocht, maar van de hond was geen spoor te bekennen.
 
Pas rond 20.30 uur kwam het bericht dat de hond in de Laone was teruggevonden en is hij met zijn baasjes herenigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (14-7-2011 om 19:41)
Ik kan de hond goed begrijpen als hij in de auto vast zit zonder water en verkoeling! Dan zal ik ook weg rennen om te voorkomen dat ik word opgesloten! De hond is geen beest om in de hitte in de auto te laten zitten!
N (11-7-2011 om 22:59)
Laat die mensen zelf maar eens een paar uurtjes in een hete auto zitten, kijken hoe zij het vinden..
Ex dierenambulance vrijwilliger (11-7-2011 om 16:32)
Tijd dat ze de mensen eens gaan straffen zoals in amerika bij dierenmishandeling. als het pijn doet voor de eigenaar door een zeer hoge boete of celstraf en een verbod op houden van dieren kunnen ze voortaan wel begrijpen dat een dier ook een levend wezen is met gevoel. heb genoeg ellende gezien
Roos (11-7-2011 om 14:09)
Wat bestaan er toch een domme mensen. zal je baasje maar wezen, arm dier!
@marga (11-7-2011 om 10:22)
Nou wat een dierenvriend ben jij marga een hond maar laten zwerven vind ik ook niet bepaald diervriendelijk (tevens dat jij dieren onder een gelogen verhaal plaatst!) Vind id dat de politie even een touwtje om de nek had moeten doen! Maar wel goed dat ze hond uit de auto halen!
Jan w (11-7-2011 om 10:05)
Politie goed gedaan alleen 2 min puntjes de hond had je in beslag moeten nemen en een boete van 1000 euro wand dit gebeurd nog teveel